De kaart

Voorgerechten

  • Gemarineerde zalm met rood biet 20€

    sesaamzaad en ponzu vinaigrette, zuur room met kaviaar

  • Gegrilde gamba's 24€

    limoen, rum, lente-uitjes, snijbiet

  • Gebakken Sint Jakobs noten 24€

    spinazie coulis, linzen, prei, pecorino crumble

  • St Jacobs noten carpaccio 24€

    appelsien, noten, rode uien, veldsla

  • Ceviche van zeebrazem 19€

    limoen, kokosmelk, koriander

Hoofdgerechten

  • Entrecote, 34€

    rode wijn boter, sjalotten, cantharellen, butternut

  • Hazenrug, spruitjes 38€

    wild paddenstoelen met spek, rode uienpickles met kardamom, oud wijze mosterdsaus

  • Griet filet in broodkorst 38€

    octopus gestoofd met paprika, saffraan en peterselie

  • Hertenmedaillon 38€

    veenbessen, kweeperen, peren, zoete aardappel met kerrie, oud portsaus

  • Kabeljauw 36€

    bouchotmosselen, selderij, spinazie, Poulette saus

Nagerechten

  • amandelbrick, 12€

    braambessensorbet

  • Gegratineerde peer, 12€

    sorbet van citroen en tijm

  • Gekruide gepocheerde mandarijn 12€

    gegonfjte kumquats, kokosmelk sorbet

  • Sprits met gekarameliseerde ananas met rhum 12€

    citroen en gembersorbet

  • Selectie van heerlijke kazen 14€

Lunch Menu 38€

Elke dag volgens de markt.

MENU DU CHEF 45€ pp

Voorgerechten

Gemarineerde zalm met rood biet, sesaamzaad en ponzu vinaigrette, zuur room met kaviaar

Of

Gebakken Sint Jakobs noten , spinazie coulis, linzen, prei, pecorino crumble (+5€)

Gerechten

Hertenmedaillon, veenbessen, kweeperen, peren, zoete aardappel met kerrie, oud portsaus (5€)

Of

Kabeljauw, bouchotmosselen, selderij, spinazie, Poulette saus

Nagerechten

Gekruide gepocheerde mandarijn, gegonfjte kumquats, kokosmelk sorbet

Of

Sprits met gekarameliseerde ananas met rhum, citroen en gembersorbet

Reserveer een tafel

Blijf in contact!

Schrijf u aan voor onze nieuwsbrief

Informatie