De kaart

Voorgerechten

  • Zalmtartaar 18€

    appel, komkommer, amandeldressing

  • Erwtenroom 20€

    gerookte paling, witte asperges, hoevespek

  • Crème brulée met ganzelever 22€

    kwartel, rode bietjes

  • Paddestoelen ravioli, gamba’s 18€

    bosuitjes, coulis van paprika’s

  • Kreeftsalade 22€

    tomatentartaar, mozzarella di buffala, radijs, balsamische saladedressing

Hoofdgerechten

  • Wagyu runderlap 42€

    groene asperges, snijbiet, morieljes

  • Grietfilet 38€

    artisjok, venkel, aubergine, Hollandse saus met basilicum

  • Zwaardvis op plancha 32€

    gegrilde groenten, olijven, virgin saus

  • Lamsfilet met kruidenkorst 40€

    courgettes, tuinboontjes, aardappelmillefeuille met rozemarijn

  • Haddock fillet, 32€

    saffron risotto, chorizo, peppers, butter with shallot

Nagerechten

  • Chocoladesoesje met passievruchtvulling 12€

    mangosorbet

  • Kokosnootcreme 12€

    yuzusorbet, sesamkoekje

  • Aardbeienpavlova 12€

    vanillecreme met Maitrank

  • Gegratineerde rabarber 12€

    abrikozensorbet, gember

  • Selectie van heerlijke kazen 14€

Lunch Menu 40€

Elke dag volgens de markt.

MENU DU CHEF 48€ pp

Voorgerechten

Erwtenroom, gerookte paling, witte asperges, hoevespek

Of

Kreeftsalade, tomatentartaar, radijs, balsamische saladedressing (+5€)

Gerechten

Zwaardvis op plancha, gegrilde groenten, olijven, virgin saus

Of

Lamsfilet met kruidenkorst, courgettes, tuinboontjes, aardappelmillefeuille met rozemarijn (+5€)

Nagerechten

Aardbeienpavlova, vanillecreme met Maitrank

Of

Gegratineerde rabarber, abrikozensorbet, gember

Reserveer een tafel

Closed until August 26