De kaart

Voorgerechten

  • Belgische asperges 'Vlaamse wijze' 22€

    gerookte ham

  • Carpaccio van rundvlees en tomaat, 24€

    gemarineerde tonijn, avocado-emulsie met kokosmelk

  • Langoustines roomsoep met kerrie 22€

    selder, basilicum en shiitake

  • Crème brûlee met eendelever 20€

    salade van witloofs

  • Gegrilde gamba’s, tempura van groene asperges, 22€

    boter van wilde knoflook

Hoofdgerechten

  • Op vel gebakken zeebaarsfilet 36€

    viergesaus, artisjokken, courgettes, coulis van rucola

  • Kalfswang gestoofd in bier 30€

    ravioli van champignons met salie, erwten

  • Wagyu fank steak 38€

    persillade, croutons, shiitake, aardappelpuree met boerenspek

  • Zeebarbeel flet 32€

    aubergines, chorizo, linguini met cotroen smaak

  • Gevuld gevogelte gerookte paling, 30€

    groene groenten, schaaldieren coulis

Nagerechten

  • Chocoladebiscuit en mousse 10€

    aardbeien, hibiscus sorbet

  • Citroencrème met limoncello 10€

    granaatappel, rabarber met vanille

  • Meloenconsommé maitrank, 10€

    rabarber met vanille, aardbeien-basilicumsorbet

  • Pavlova frambozen, 10€

    kersen, amarettocrème

  • Selectie van heerlijke kazen 12€

Lunch Menu 38€

Elke dag volgens de markt.

MENU DU CHEF 45€ pp

Voorgerechten

Carpaccio van rundvlees en tomaat, gemarineerde tonijn, avocado-emulsie met kokosmelk (+4€)

Or

Gegrilde gamba’s, tempura van groene asperges, boter van wilde knoflook

Gerechten

Op vel gebakken zeebaarsfilet, viergesaus, artisjokken, courgettes, coulis van rucola (+5€)

Or

Gevuld gevogelte gerookte paling, groene groenten, schaaldieren coulis

Nagerechten

Pavlova frambozen, kersen, amarettocrème

Or

Meloenconsommé maitrank, rabarber met vanille, aardbeien-basilicumsorbet

Reserveer een tafel

Blijf in contact!

Schrijf u aan voor onze nieuwsbrief

Informatie