De kaart

Voorgerechten

  • Zalmtartaar, 18€

    appel, komkommer, amandeldressing

  • Belgische asperges op Vlaamse wijze, 22€

    peterseliecoulis

  • Crème brulée met ganzelever, 22€

    kwartel, rode bietjes

  • Tempura van wijngaardslakken, 18€

    waterkersfan met look

  • Smoked beef carpaccio, lobster medallion, 22€

    herbs salad with orange

Hoofdgerechten

  • Ossenhaas van Black Angus met bearnaisesaus, 42€

    groene asperges, morieljes

  • Kalfszwezerikken, 42€

    pastinaak, wortels, Brusselse spruitjes, schelpdierencoulis met dragon

  • Gepocheerde roggevleugel, 32€

    tomaat, kappertjes, witte citroenboter

  • Brasvar runder ribstuk, 30€

    honing, rozemarijn, 'Rattes du Touquet', tartufata mousseline

  • Schelvisflet, 32€

    risotto met saffraan, chorizo, paprika’s, sjalot botersausje

Nagerechten

  • Chocoladesoesje met passievruchtvulling, mangosorbet 12€
  • Kokosnootcreme, yuzusorbet, sesamkoekje 12€
  • Exotic fruit salad, Pina Colada sorbet 12€
  • Halve gebakken speculaas taartje, appelsien-kumquat 12€
  • Selectie van heerlijke kazen 14€

Lunch Menu 40€

Elke dag volgens de markt.

MENU DU CHEF 48€ pp

Voorgerechten

Zalmtartaar, appel, komkommer, amandeldressing

Of

Belgische asperges op Vlaamse wijze, peterseliecoulis (+4€)

Gerechten

Gepocheerde roggevleugel, tomaat, kappertjes, witte citroenboter

Of

Brasvar runder ribstuk, honing, rozemarijn, 'Rattes du Touquet', tartufata mousseline (+4€)

Nagerechten

Chocoladesoesje met passievruchtvulling, mangosorbet

Of

Kokosnootcreme, yuzusorbet, sesamkoekje

Reserveer een tafel

Blijf in contact!

Schrijf u aan voor onze nieuwsbrief

Informatie