De kaart
Voorgerechten
-
Zalmtartaar 18€
appel, komkommer, amandeldressing
-
Erwtenroom 20€
gerookte paling, witte asperges, hoevespek
-
Crème brulée met ganzelever 22€
kwartel, rode bietjes
-
Paddestoelen ravioli, gamba’s 18€
bosuitjes, coulis van paprika’s
-
Kreeftsalade 22€
tomatentartaar, mozzarella di buffala, radijs, balsamische saladedressing
Hoofdgerechten
-
Wagyu runderlap 42€
groene asperges, snijbiet, morieljes
-
Grietfilet 38€
artisjok, venkel, aubergine, Hollandse saus met basilicum
-
Zwaardvis op plancha 32€
gegrilde groenten, olijven, virgin saus
-
Lamsfilet met kruidenkorst 40€
courgettes, tuinboontjes, aardappelmillefeuille met rozemarijn
-
Haddock fillet, 32€
saffron risotto, chorizo, peppers, butter with shallot
Nagerechten
-
Chocoladesoesje met passievruchtvulling 12€
mangosorbet
-
Kokosnootcreme 12€
yuzusorbet, sesamkoekje
-
Aardbeienpavlova 12€
vanillecreme met Maitrank
-
Gegratineerde rabarber 12€
abrikozensorbet, gember
-
Selectie van heerlijke kazen 14€
Lunch Menu 40€
Elke dag volgens de markt.
MENU DU CHEF 48€ pp
Voorgerechten
Erwtenroom, gerookte paling, witte asperges, hoevespek
Of
Kreeftsalade, tomatentartaar, radijs, balsamische saladedressing (+5€)
Gerechten
Zwaardvis op plancha, gegrilde groenten, olijven, virgin saus
Of
Lamsfilet met kruidenkorst, courgettes, tuinboontjes, aardappelmillefeuille met rozemarijn (+5€)
Nagerechten
Aardbeienpavlova, vanillecreme met Maitrank
Of
Gegratineerde rabarber, abrikozensorbet, gember