De kaart
Voorgerechten
-
Zalmtartaar, 18€
appel, komkommer, amandeldressing
-
Belgische asperges op Vlaamse wijze, 22€
peterseliecoulis
-
Crème brulée met ganzelever, 22€
kwartel, rode bietjes
-
Tempura van wijngaardslakken, 18€
waterkersfan met look
-
Smoked beef carpaccio, lobster medallion, 22€
herbs salad with orange
Hoofdgerechten
-
Ossenhaas van Black Angus met bearnaisesaus, 42€
groene asperges, morieljes
-
Kalfszwezerikken, 42€
pastinaak, wortels, Brusselse spruitjes, schelpdierencoulis met dragon
-
Gepocheerde roggevleugel, 32€
tomaat, kappertjes, witte citroenboter
-
Brasvar runder ribstuk, 30€
honing, rozemarijn, 'Rattes du Touquet', tartufata mousseline
-
Schelvisflet, 32€
risotto met saffraan, chorizo, paprika’s, sjalot botersausje
Nagerechten
-
Chocoladesoesje met passievruchtvulling, mangosorbet 12€
-
Kokosnootcreme, yuzusorbet, sesamkoekje 12€
-
Exotic fruit salad, Pina Colada sorbet 12€
-
Halve gebakken speculaas taartje, appelsien-kumquat 12€
-
Selectie van heerlijke kazen 14€
Lunch Menu 40€
Elke dag volgens de markt.
MENU DU CHEF 48€ pp
Voorgerechten
Zalmtartaar, appel, komkommer, amandeldressing
Of
Belgische asperges op Vlaamse wijze, peterseliecoulis (+4€)
Gerechten
Gepocheerde roggevleugel, tomaat, kappertjes, witte citroenboter
Of
Brasvar runder ribstuk, honing, rozemarijn, 'Rattes du Touquet', tartufata mousseline (+4€)
Nagerechten
Chocoladesoesje met passievruchtvulling, mangosorbet
Of
Kokosnootcreme, yuzusorbet, sesamkoekje