De kaart
Voorgerechten
-
Gemarineerde zalm met rood biet 20€
sesaamzaad en ponzu vinaigrette, zuur room met kaviaar
-
Gegrilde gamba's 24€
limoen, rum, lente-uitjes, snijbiet
-
Gebakken Sint Jakobs noten 24€
spinazie coulis, linzen, prei, pecorino crumble
-
St Jacobs noten carpaccio 24€
appelsien, noten, rode uien, veldsla
-
Ceviche van zeebrazem 19€
limoen, kokosmelk, koriander
Hoofdgerechten
-
Entrecote, 34€
rode wijn boter, sjalotten, cantharellen, butternut
-
Hazenrug, spruitjes 38€
wild paddenstoelen met spek, rode uienpickles met kardamom, oud wijze mosterdsaus
-
Griet filet in broodkorst 38€
octopus gestoofd met paprika, saffraan en peterselie
-
Hertenmedaillon 38€
veenbessen, kweeperen, peren, zoete aardappel met kerrie, oud portsaus
-
Kabeljauw 36€
bouchotmosselen, selderij, spinazie, Poulette saus
Nagerechten
-
amandelbrick, 12€
braambessensorbet
-
Gegratineerde peer, 12€
sorbet van citroen en tijm
-
Gekruide gepocheerde mandarijn 12€
gegonfjte kumquats, kokosmelk sorbet
-
Sprits met gekarameliseerde ananas met rhum 12€
citroen en gembersorbet
-
Selectie van heerlijke kazen 14€
Lunch Menu 38€
Elke dag volgens de markt.
MENU DU CHEF 45€ pp
Voorgerechten
Gemarineerde zalm met rood biet, sesaamzaad en ponzu vinaigrette, zuur room met kaviaar
Of
Gebakken Sint Jakobs noten , spinazie coulis, linzen, prei, pecorino crumble (+5€)
Gerechten
Hertenmedaillon, veenbessen, kweeperen, peren, zoete aardappel met kerrie, oud portsaus (5€)
Of
Kabeljauw, bouchotmosselen, selderij, spinazie, Poulette saus
Nagerechten
Gekruide gepocheerde mandarijn, gegonfjte kumquats, kokosmelk sorbet
Of
Sprits met gekarameliseerde ananas met rhum, citroen en gembersorbet