De kaart
Voorgerechten
-
Belgische asperges 'Vlaamse wijze' 22€
gerookte ham
-
Carpaccio van rundvlees en tomaat, 24€
gemarineerde tonijn, avocado-emulsie met kokosmelk
-
Langoustines roomsoep met kerrie 22€
selder, basilicum en shiitake
-
Crème brûlee met eendelever 20€
salade van witloofs
-
Gegrilde gamba’s, tempura van groene asperges, 22€
boter van wilde knoflook
Hoofdgerechten
-
Op vel gebakken zeebaarsfilet 36€
viergesaus, artisjokken, courgettes, coulis van rucola
-
Kalfswang gestoofd in bier 30€
ravioli van champignons met salie, erwten
-
Wagyu fank steak 38€
persillade, croutons, shiitake, aardappelpuree met boerenspek
-
Zeebarbeel flet 32€
aubergines, chorizo, linguini met cotroen smaak
-
Gevuld gevogelte gerookte paling, 30€
groene groenten, schaaldieren coulis
Nagerechten
-
Chocoladebiscuit en mousse 10€
aardbeien, hibiscus sorbet
-
Citroencrème met limoncello 10€
granaatappel, rabarber met vanille
-
Meloenconsommé maitrank, 10€
rabarber met vanille, aardbeien-basilicumsorbet
-
Pavlova frambozen, 10€
kersen, amarettocrème
-
Selectie van heerlijke kazen 12€
Lunch Menu 38€
Elke dag volgens de markt.
MENU DU CHEF 45€ pp
Voorgerechten
Carpaccio van rundvlees en tomaat, gemarineerde tonijn, avocado-emulsie met kokosmelk (+4€)
Or
Gegrilde gamba’s, tempura van groene asperges, boter van wilde knoflook
Gerechten
Op vel gebakken zeebaarsfilet, viergesaus, artisjokken, courgettes, coulis van rucola (+5€)
Or
Gevuld gevogelte gerookte paling, groene groenten, schaaldieren coulis
Nagerechten
Pavlova frambozen, kersen, amarettocrème
Or
Meloenconsommé maitrank, rabarber met vanille, aardbeien-basilicumsorbet