De kaart
Voorgerechten
- Tartaar van Noorse zeekreeft, 24€
passievrucht, komkommer, vinaigrette met granaatappel
- Tomaten salade, 22€
mozzarella di buffala, gerookt rundvlees, mayonaise met basilicum
- Kreeft in lichte kerrie bouillon, 26€
groene groenten, emulsie van gevogelte met kervel
- Halve gebakken tonijn filet, 22€
mango, selder, tomaten, chorizo
- Krokante feta kaas, 20€
paprika, courgette, kikker erwten mousseline met koriander
Hoofdgerechten
- Angus beef Tussenrib, 40€
gekonfijte sjalloten, dragon, 'pommes fondantes” met gerookt zout en rozemarijn
- Zeebaarsfilet, 42€
venkel met safraan, courgette, olijfboter
- Grote Geelstaart met soja, 32€
sesam, gember, linguine met citroen
- Eendeborst, 34€
abrikozen met rozemarijn, zoete uien, honig met lavendel, polenta
- Risotto met cantharellen, 24€
parmezaan chips en emulsie
Nagerechten
- Bladerdeeggebak met chocolade, 12€
framboos sorbet, kokosnoot espuma
- Belgische aardbeien, 12€
vanilleroom, verse kaas sorbet
- Heldere soep van meloen en rababer, 12€
ijzerkruid sorbet
- Pannacotta met koffiesmaak, 12€
pimpernoot ijsroom
- Selectie van heerlijke kazen 14€
Lunch Menu 42€
Elke dag volgens de markt.
MENU DU CHEF 50€ pp
Voorgerechten
Tartaar van Noorse zeekreeft, passievrucht, komkommer, vinaigrette met granaatappel(+5€)
Of
Tomaten salade, sucrine, mozzarella di buffala, gerookt rundvlees, mayonaise met basilicum
Gerechten
Eendeborst, abrikozen met rozemarijn, zoete uien, honig van lavendel, polenta
Of
Grote Geelstaart met soja, sesam, gember, linguine met citroen (+5€)
Nagerechten
Pannacotta met koffie smaak, pimpernoot ijsroom
Of
Heldere soep van meloen en rabarber, ijzerkruid sorbet