De kaart

Voorgerechten

  • Tartaar van Noorse zeekreeft, 24€

    passievrucht, komkommer, vinaigrette met granaatappel

  • Tomaten salade, 22€

    mozzarella di buffala, gerookt rundvlees, mayonaise met basilicum

  • Kreeft in lichte kerrie bouillon, 26€

    groene groenten, emulsie van gevogelte met kervel

  • Halve gebakken tonijn filet, 22€

    mango, selder, tomaten, chorizo

  • Krokante feta kaas, 20€

    paprika, courgette, kikker erwten mousseline met koriander

Hoofdgerechten

  • Angus beef Tussenrib, 40€

    gekonfijte sjalloten, dragon, 'pommes fondantes” met gerookt zout en rozemarijn

  • Zeebaarsfilet, 42€

    venkel met safraan, courgette, olijfboter

  • Grote Geelstaart met soja, 32€

    sesam, gember, linguine met citroen

  • Eendeborst, 34€

    abrikozen met rozemarijn, zoete uien, honig met lavendel, polenta

  • Risotto met cantharellen, 24€

    parmezaan chips en emulsie

Nagerechten

  • Bladerdeeggebak met chocolade, 12€

    framboos sorbet, kokosnoot espuma

  • Belgische aardbeien, 12€

    vanilleroom, verse kaas sorbet

  • Heldere soep van meloen en rababer, 12€

    ijzerkruid sorbet

  • Pannacotta met koffiesmaak, 12€

    pimpernoot ijsroom

  • Selectie van heerlijke kazen 14€

Lunch Menu 42€

Elke dag volgens de markt.

MENU DU CHEF 50€ pp

Voorgerechten

Tartaar van Noorse zeekreeft, passievrucht, komkommer, vinaigrette met granaatappel(+5€)

Of

Tomaten salade, sucrine, mozzarella di buffala, gerookt rundvlees, mayonaise met basilicum

Gerechten

Eendeborst, abrikozen met rozemarijn, zoete uien, honig van lavendel, polenta

Of

Grote Geelstaart met soja, sesam, gember, linguine met citroen (+5€)

Nagerechten

Pannacotta met koffie smaak, pimpernoot ijsroom

Of

Heldere soep van meloen en rabarber, ijzerkruid sorbet

Reserveer een tafel

Blijf in contact!

Schrijf u aan voor onze nieuwsbrief

Informatie