De kaart
Voorgerechten
- Gamberoni carpaccio, 24€
wasabimayonnaise, sperziebonen
- Gebakken eendenlever, 22€
peren, noten, rode bieten
- Lobster in a light curry flavour broth, 26€
green vegetables, poultry emulsion with chervil
- Semi-cooked tuna fillet, 23€
mango, celery, tomatoes, chorizo
- Gepocheerd hoeve ei, 20€
aardappelpannenkoek, verse kruidensla, winter truffel
Hoofdgerechten
- Angus beef Tussenrib, 42€
gekonfijte sjalloten, dragon, 'pommes fondantes” met gerookt zout en rozemarijn
- Zeebaarsfilet, 42€
venkel met safraan, courgette, olijfboter
- Gevulde gevolteballottine met kalfszwezeriken, 44€
wilde padestoelen, witloof
- Grietfilet in een broodkorst, 40€
zoete aardappelen, wortelen, gember
- Risotto met cantharellen, 24€
parmezaan chips en emulsie
Nagerechten
- Bladerdeeggebak met chocolade, 12€
framboos sorbet, kokosnoot espuma
- Zanddeeggebak met appel, 12€
karamelijsroom, sinaasappel coulis, verse munt
- Gratin van mirabelpruim met Maitrank, 12€
sesam koekje
- Pannacotta met koffiesmaak, pistache ijsroom 12€
pimpernoot ijsroom
- Selectie van heerlijke kazen 14€
Lunch Menu 42€
Elke dag volgens de markt.
MENU DU CHEF 50€ pp
Voorgerechten
Gamberoni carpaccio, wasabimayonnaise, sperziebonen (+5€)
Of
Gebakken eendenlever, peren, noten, rode bieten
Gerechten
Gevulde gevolteballottine met kalfszwezeriken, wilde padestoelen, witloof (+5€)
Of
Grietfilet in een broodkorst, zoete aardappelen, wortelen, gember
Nagerechten
Zanddeeggebak met appel, karamelijsroom, sinaasappel coulis, verse munt
Of
Gratin van mirabelpruim met Maitrank, sesam koekje