De kaart

Voorgerechten

  • Zalm tartaar met citrus vruchten, 20€

    rucolapesto

  • Bloemkoolcreme met lichte kerrie, 22€

    tempura van gambas

  • Gebakken eendelever, 22€

    dadels en peer, jus met porto en oude balsamico

  • Ravioli van selder met salie, 18€

    parmezaanemulsie

  • Gebakken Sint Jacobs noten, 24€

    gepocheerde hoeve ei, paksoi met knoflook, gember

Hoofdgerechten

  • Ossenhaas, gekonfijte sjalot, 42€

    oesterzwam, gratin van aardappelen met Pecorino

  • Zeetong filets meunière, 44€

    artisjokken, olijven, tomaten, gerooktepaling, citroenboter

  • Skreïfilet 38€

    spruitjes, linzen, beurre blancsaus met wit bier

  • Beer-braised veal cheek, 32€

    turnip, carrot, brussels sprout, rigatoni

  • Zoals een risotto, 22€

    Fregola Sarda, gekonfijte aubergines, venkel, courgettes, basilicum

Nagerechten

  • Wentelteefje met gekarameliseerde appelen, 12€

    Granny Smith sorbet

  • Parfait glacé met Grand-Marnier, 12€

    sinaasappelsorbet met verse munt

  • Pavlova met citroen, 12€

    kiwi sorbet

  • Wittechocolade panna cotta, 12€

    appelsien koekje, koffiesorbet

  • Selectie van heerlijke kazen 14€

Lunch Menu 42€

Elke dag volgens de markt.

MENU DU CHEF 50€ pp

Voorgerechten

Gebakken Sint Jacobs noten, gepocheerde hoeve ei, paksoï met knoflook, gember (+5€)

Of

Zalm tartaar met citrus vruchten, rucolapesto

Gerechten

Zeetong filets meunière, artisjokken, olijven, tomaten, gerooktepaling, citroenboter (+5€)

Of

Gestoofde kalfswang met bier, rapen, wortelen, spruitjes, rigatoni

Nagerechten

Pavlova met citroen, kiwisorbet

Of

Wittechocolade panna cotta, appelsien koekje, koffiesorbet

Reserveer een tafel

Blijf in contact!

Schrijf u aan voor onze nieuwsbrief

Informatie