De kaart

Voorgerechten

  • Gamberoni carpaccio 24€

    wasabi mayonnaise, green beans

  • Gegrilde St Jacobs noten 25€

    butternut, selder, aardpeer

  • Kreeft in lichte kerrie bouillon 26€

    groene groenten, emulsie van gevogelte met kervel

  • Salade van kwartel 23€

    eendenlever, linzen, biet, vinaigrette met veenbessen

  • Gepocheerd hoeve ei 20€

    aardappelpannenkoek, verse kruidensla, winter truffel

Hoofdgerechten

  • Angus beef Tussenrib 44€

    gekonfijte sjalloten, dragon, 'pommes fondantes” met gerookt zout en rozemarijn

  • Snoekbaarsfilet 38€

    wilde paddestoelen, aardappelpuree met zwarte look, beurre blancsaus met zeewier

  • Hindemedaillon 45€

    kool, witloof, kweepeer, kastanjepuree, jus met kardemom

  • Grietfilet in een broodkorst 42€

    zoete aardappelen, wortelen, gember

  • Risotto met cantharellen 26€

    parmezaan chips en emulsie

Nagerechten

  • Vanilleflan met karamel 12€

    chocolade-sinaasappel ijsroom

  • Zanddeeggebak met appel 12€

    karamelijsroom, sinaasappel coulis, verse munt

  • Consomme van citrus vruchten 12€

    ananas sorbet met hibiscus bloem, kokosespuma

  • Pannacotta met koffiesmaak 12€

    pistache ijsroom

  • Selectie van heerlijke kazen 14€

Lunch Menu 42€

Elke dag volgens de markt.

MENU DU CHEF 50€ pp

Voorgerechten

Gegrilde St Jacobs noten, butternut, selder, aardpeer (+5€)

Of

Salade van kwartel, eendenlever, linzen, biet, vinaigrette met veenbessen

Gerechten

Hindemedaillon, kool, witloof, kweepeer, kastanjepuree, jus met kardemom (+5€)

Of

Snoekbaarsfilet, wilde paddestoelen, aardappelpuree met zwarte look, beurre blancsaus met zeewier

Nagerechten

Vanilleflan met karamel, chocolade-sinaasappel ijsroom

Of

Consomme van citrus vruchten, ananas sorbet met hibiscusbloem, kokosespuma

Reserveer een tafel

Blijf in contact!

Schrijf u aan voor onze nieuwsbrief

Informatie