De kaart

Voorgerechten

  • Gemarineerde zeebaars, 22€

    nectarine, granaatappel, radijs, balsamic vinaigrette

  • Gambas tempura, 22€

    crème met avocado en komkommer, radijs, verse munt

  • Kalfscarpaccio, mozzarella espuma, 22€

    basilicum, vinaigrette met tomaat, kappertjes

  • Zalmtartaar, 20€

    gemarineerd sardiennen, wasabimayonaise

  • Krokante feta kaas, 18€

    paprika, courgette, grauwe erwten mousseline met Koriander

Hoofdgerechten

  • Angus beef Tussenrib, 40€

    gekonfijte sjalloten, dragon, 'pommes fondantes” met gerookte zout en rozemarijn

  • Griet filet met artisjokken, 42€

    wortelen, lente-uitjes, citroen en olijfboter

  • Kreeft in lichte kerrie bouillon, 48€

    groene groenten, « ratte » aardappelen met kervel

  • Lamsfilet, groene asperges, 45€

    shiitake, aubergine kaviaar, jus met bonenkruid

  • Zoals een risotto, 25€

    Fregola Sarda, gekonfijte aubergines, venkel, courgettes, basilicum

Nagerechten

  • Bladerdeeggebak met chocolade, 12€

    framboos sorbet, kokosnoot espuma

  • Belgische aardbeien, 12€

    vanilleroom, verse kaas sorbet

  • Heldere soep van meloen en rababer, 12€

    ijzerkruid sorbet

  • Pannacotta met koffiesmaak, 12€

    pimpernoot ijsroom

  • Selectie van heerlijke kazen 14€

Lunch Menu 42€

Elke dag volgens de markt.

MENU DU CHEF 50€ pp

Voorgerechten

Gemarineerde zeebaars, nectarine, granaatappel, radijs, balsamico vinaigrette (+5€)

Of

Kalfscarpaccio, mozzarella espuma, basilicum, vinaigrette met tomaten, kappertjes

Gerechten

Lamsfilet, groene asperges, shii-take, aubergine kaviaar, jus met bonenkruid (+5€)

Of

Griet filet met artisjok, wortelen, lente-uitjes, citroen en olijfboter

Nagerechten

Pannacotta met koffie smaak, pimpernoot ijsroom

Of

Heldere soep van meloen en rababer, ijzerkruid sorbet

Reserveer een tafel

Blijf in contact!

Schrijf u aan voor onze nieuwsbrief

Informatie