De kaart

Voorgerechten

  • Gamberoni carpaccio, 24€

    wasabimayonnaise, sperziebonen

  • Gebakken eendenlever, 22€

    peren, noten, rode bieten

  • Lobster in a light curry flavour broth, 26€

    green vegetables, poultry emulsion with chervil

  • Semi-cooked tuna fillet, 23€

    mango, celery, tomatoes, chorizo

  • Gepocheerd hoeve ei, 20€

    aardappelpannenkoek, verse kruidensla, winter truffel

Hoofdgerechten

  • Angus beef Tussenrib, 42€

    gekonfijte sjalloten, dragon, 'pommes fondantes” met gerookt zout en rozemarijn

  • Zeebaarsfilet, 42€

    venkel met safraan, courgette, olijfboter

  • Gevulde gevolteballottine met kalfszwezeriken, 44€

    wilde padestoelen, witloof

  • Grietfilet in een broodkorst, 40€

    zoete aardappelen, wortelen, gember

  • Risotto met cantharellen, 24€

    parmezaan chips en emulsie

Nagerechten

  • Bladerdeeggebak met chocolade, 12€

    framboos sorbet, kokosnoot espuma

  • Zanddeeggebak met appel, 12€

    karamelijsroom, sinaasappel coulis, verse munt

  • Gratin van mirabelpruim met Maitrank, 12€

    sesam koekje

  • Pannacotta met koffiesmaak, pistache ijsroom 12€

    pimpernoot ijsroom

  • Selectie van heerlijke kazen 14€

Lunch Menu 42€

Elke dag volgens de markt.

MENU DU CHEF 50€ pp

Voorgerechten

Gamberoni carpaccio, wasabimayonnaise, sperziebonen (+5€)

Of

Gebakken eendenlever, peren, noten, rode bieten

Gerechten

Gevulde gevolteballottine met kalfszwezeriken, wilde padestoelen, witloof (+5€)

Of

Grietfilet in een broodkorst, zoete aardappelen, wortelen, gember

Nagerechten

Zanddeeggebak met appel, karamelijsroom, sinaasappel coulis, verse munt

Of

Gratin van mirabelpruim met Maitrank, sesam koekje

Reserveer een tafel

Blijf in contact!

Schrijf u aan voor onze nieuwsbrief

Informatie