De kaart

Voorgerechten

  • Belgian white asparagus 'flemish style', 24€

    parsley coulis

  • Gambas tempura, 22€

    avocado en komkommer creme, radijs, verse munt

  • Gebakken eendelever, 24€

    rabarber, balsamico, crumble van droge fruits

  • Artisjoken cassolette, 20€

    met coriander, paprikas, virginsaus

  • Risotto met erwten, 22€

    guanciale en Pecorino met truffel

Hoofdgerechten

  • Angus beef Tussenrib, 40€

    gekonfijte sjalloten, dragon, tomaten ravioli

  • Hoeve varkensfilet met kruiden, 34€

    zoete uien, chorizo, pak-soï, wortelen met gember

  • Heek filet homardinesaus, 35€

    groene asperges, spinazie bladeren, pijnboompitten

  • Zalmforel, 32€

    waterbonen, ratte aardappelen, daslook coulis

  • Zoals een risotto, 22€

    Fregola Sarda, gekonfijte aubergines, venkel, courgettes, basilicum

Nagerechten

  • Bladerdeeggebak met chocolade, 12€

    appelsien sorbet, kokosnoot sorbet

  • Gariguette aardbeien, 12€

    vanille roompje, pimpernoot, koffie ijsroom

  • Pavlova met citroen, 12€

    kiwi sorbet

  • Wittechocolade panna cotta, 12€

    appelsien koekje, koffiesorbet

  • Selectie van heerlijke kazen 14€

Lunch Menu 42€

Elke dag volgens de markt.

MENU DU CHEF 50€ pp

Voorgerechten

Belgische witte asperges, peterselie coulis (+5€)

Of

Risotto met erwten, guanciale en Pecorino met truffel

Gerechten

Zalmforel, waterbonen, ratte aardappelen, daslook coulis (+5€)

Of

Hoeve varkensfilet met kruiden, zoete uien, chorizo, pak-soï, wortelen met gember

Nagerechten

Bladerdeeggebak met chocolade, appelsien sorbet, kokosnoot sorbet

Of

Gariguette aardbeien, vanille roompje, pimpernoot, koffie ijsroom

Reserveer een tafel

Blijf in contact!

Schrijf u aan voor onze nieuwsbrief

Informatie