De kaart

Voorgerechten

  • Gegratineerde bouchots mosselen en oesters met prei 20€
  • Gebakken St Jakobs noten 24€

    waterkerscoulis, wilde paddenstoelen

  • Gerookte rund carpaccio, 22€

    halve gebakken tonijn filet, mayonaise met wasabi

  • Krabtempura, sucrinesla, 22€

    mango, avocado

  • Gepocheerd hoeve ei, 19€

    linzen, selder, creme van wortel met licht kerrie

Hoofdgerechten

  • Gegrilde angus beef ossenhaas, 42€

    bieten, bladerdeeg van zoet uien

  • Wilde zeebaars filet, 40€

    linguine met citroen smaak, venkel, inktvis met knoflook en peterselie

  • Zeetong « meuniere », 42€

    witloof, ratte-aardappelen, beurre blancsaus met paddestoelen

  • Hazenrug met mosterdsaus, 40€

    pompoenravioli, veenbessen, kweeperen, seldermousseline

  • Fijn taartje met wortel groenten, 24€

    chips van zoete aardappellen, peterselie coulis, verse kruiden sla

Nagerechten

  • Ananas tatin taartje, mangosorbet 12€
  • Sabayon met cointreau, 12€

    chocoladesorbet met sinaasappel en gember

  • Passievruchtencrème, 12€

    kokocrumble, pina colada-sorbet

  • Half gebakken chocolade taartje 12€

    sinaasappelsorbet, gember

  • Selectie van heerlijke kazen 14€

Lunch Menu 40€

Elke dag volgens de markt.

MENU DU CHEF 48€ pp

Voorgerechten

Krabtempura, sucrinesla, mango, avocado (+5€)

Of

Gerookte rund carpaccio, halve gebakken tonijn filet, mayonaise met wasabi

Gerechten

Hazenrug met mosterdsaus, pompoenravioli, veenbessen, kweeperen, seldermousseline (+5€)

Of

Wilde zeebaars filet, linguine met citroen smaak, venkel, inktvis met knoflook en peterselie

Nagerechten

Ananas tatin taartje, mangosorbet

Of

Passievruchtcrème, kokocrumble, pina colada-sorbet

Reserveer een tafel

Blijf in contact!

Schrijf u aan voor onze nieuwsbrief

Informatie