De kaart
Voorgerechten
-
Gegratineerde bouchots mosselen en oesters met prei 20€
-
Gebakken St Jakobs noten 24€
waterkerscoulis, wilde paddenstoelen
-
Gerookte rund carpaccio, 22€
halve gebakken tonijn filet, mayonaise met wasabi
-
Krabtempura, sucrinesla, 22€
mango, avocado
-
Gepocheerd hoeve ei, 19€
linzen, selder, creme van wortel met licht kerrie
Hoofdgerechten
-
Gegrilde angus beef ossenhaas, 42€
bieten, bladerdeeg van zoet uien
-
Wilde zeebaars filet, 40€
linguine met citroen smaak, venkel, inktvis met knoflook en peterselie
-
Zeetong « meuniere », 42€
witloof, ratte-aardappelen, beurre blancsaus met paddestoelen
-
Hazenrug met mosterdsaus, 40€
pompoenravioli, veenbessen, kweeperen, seldermousseline
-
Fijn taartje met wortel groenten, 24€
chips van zoete aardappellen, peterselie coulis, verse kruiden sla
Nagerechten
-
Ananas tatin taartje, mangosorbet 12€
-
Sabayon met cointreau, 12€
chocoladesorbet met sinaasappel en gember
-
Passievruchtencrème, 12€
kokocrumble, pina colada-sorbet
-
Half gebakken chocolade taartje 12€
sinaasappelsorbet, gember
-
Selectie van heerlijke kazen 14€
Lunch Menu 40€
Elke dag volgens de markt.
MENU DU CHEF 48€ pp
Voorgerechten
Krabtempura, sucrinesla, mango, avocado (+5€)
Of
Gerookte rund carpaccio, halve gebakken tonijn filet, mayonaise met wasabi
Gerechten
Hazenrug met mosterdsaus, pompoenravioli, veenbessen, kweeperen, seldermousseline (+5€)
Of
Wilde zeebaars filet, linguine met citroen smaak, venkel, inktvis met knoflook en peterselie
Nagerechten
Ananas tatin taartje, mangosorbet
Of
Passievruchtcrème, kokocrumble, pina colada-sorbet