De kaart
Voorgerechten
- Gemarineerde zeebaars, 22€
nectarine, granaatappel, radijs, balsamic vinaigrette
- Gambas tempura, 22€
crème met avocado en komkommer, radijs, verse munt
- Kalfscarpaccio, mozzarella espuma, 22€
basilicum, vinaigrette met tomaat, kappertjes
- Zalmtartaar, 20€
gemarineerd sardiennen, wasabimayonaise
- Krokante feta kaas, 18€
paprika, courgette, grauwe erwten mousseline met Koriander
Hoofdgerechten
- Angus beef Tussenrib, 40€
gekonfijte sjalloten, dragon, 'pommes fondantes” met gerookte zout en rozemarijn
- Griet filet met artisjokken, 42€
wortelen, lente-uitjes, citroen en olijfboter
- Kreeft in lichte kerrie bouillon, 48€
groene groenten, « ratte » aardappelen met kervel
- Lamsfilet, groene asperges, 45€
shiitake, aubergine kaviaar, jus met bonenkruid
- Zoals een risotto, 25€
Fregola Sarda, gekonfijte aubergines, venkel, courgettes, basilicum
Nagerechten
- Bladerdeeggebak met chocolade, 12€
framboos sorbet, kokosnoot espuma
- Belgische aardbeien, 12€
vanilleroom, verse kaas sorbet
- Heldere soep van meloen en rababer, 12€
ijzerkruid sorbet
- Pannacotta met koffiesmaak, 12€
pimpernoot ijsroom
- Selectie van heerlijke kazen 14€
Lunch Menu 42€
Elke dag volgens de markt.
MENU DU CHEF 50€ pp
Voorgerechten
Gemarineerde zeebaars, nectarine, granaatappel, radijs, balsamico vinaigrette (+5€)
Of
Kalfscarpaccio, mozzarella espuma, basilicum, vinaigrette met tomaten, kappertjes
Gerechten
Lamsfilet, groene asperges, shii-take, aubergine kaviaar, jus met bonenkruid (+5€)
Of
Griet filet met artisjok, wortelen, lente-uitjes, citroen en olijfboter
Nagerechten
Pannacotta met koffie smaak, pimpernoot ijsroom
Of
Heldere soep van meloen en rababer, ijzerkruid sorbet