De kaart
Voorgerechten
- Gamberoni carpaccio 24€
wasabi mayonnaise, green beans
- Gegrilde St Jacobs noten 25€
butternut, selder, aardpeer
- Kreeft in lichte kerrie bouillon 26€
groene groenten, emulsie van gevogelte met kervel
- Salade van kwartel 23€
eendenlever, linzen, biet, vinaigrette met veenbessen
- Gepocheerd hoeve ei 20€
aardappelpannenkoek, verse kruidensla, winter truffel
Hoofdgerechten
- Angus beef Tussenrib 44€
gekonfijte sjalloten, dragon, 'pommes fondantes” met gerookt zout en rozemarijn
- Snoekbaarsfilet 38€
wilde paddestoelen, aardappelpuree met zwarte look, beurre blancsaus met zeewier
- Hindemedaillon 45€
kool, witloof, kweepeer, kastanjepuree, jus met kardemom
- Grietfilet in een broodkorst 42€
zoete aardappelen, wortelen, gember
- Risotto met cantharellen 26€
parmezaan chips en emulsie
Nagerechten
- Vanilleflan met karamel 12€
chocolade-sinaasappel ijsroom
- Zanddeeggebak met appel 12€
karamelijsroom, sinaasappel coulis, verse munt
- Consomme van citrus vruchten 12€
ananas sorbet met hibiscus bloem, kokosespuma
- Pannacotta met koffiesmaak 12€
pistache ijsroom
- Selectie van heerlijke kazen 14€
Lunch Menu 42€
Elke dag volgens de markt.
MENU DU CHEF 50€ pp
Voorgerechten
Gegrilde St Jacobs noten, butternut, selder, aardpeer (+5€)
Of
Salade van kwartel, eendenlever, linzen, biet, vinaigrette met veenbessen
Gerechten
Hindemedaillon, kool, witloof, kweepeer, kastanjepuree, jus met kardemom (+5€)
Of
Snoekbaarsfilet, wilde paddestoelen, aardappelpuree met zwarte look, beurre blancsaus met zeewier
Nagerechten
Vanilleflan met karamel, chocolade-sinaasappel ijsroom
Of
Consomme van citrus vruchten, ananas sorbet met hibiscusbloem, kokosespuma