De kaart
Voorgerechten
- Belgian white asparagus 'flemish style', 24€
parsley coulis
- Gambas tempura, 22€
avocado en komkommer creme, radijs, verse munt
- Gebakken eendelever, 24€
rabarber, balsamico, crumble van droge fruits
- Artisjoken cassolette, 20€
met coriander, paprikas, virginsaus
- Risotto met erwten, 22€
guanciale en Pecorino met truffel
Hoofdgerechten
- Angus beef Tussenrib, 40€
gekonfijte sjalloten, dragon, tomaten ravioli
- Hoeve varkensfilet met kruiden, 34€
zoete uien, chorizo, pak-soï, wortelen met gember
- Heek filet homardinesaus, 35€
groene asperges, spinazie bladeren, pijnboompitten
- Zalmforel, 32€
waterbonen, ratte aardappelen, daslook coulis
- Zoals een risotto, 22€
Fregola Sarda, gekonfijte aubergines, venkel, courgettes, basilicum
Nagerechten
- Bladerdeeggebak met chocolade, 12€
appelsien sorbet, kokosnoot sorbet
- Gariguette aardbeien, 12€
vanille roompje, pimpernoot, koffie ijsroom
- Pavlova met citroen, 12€
kiwi sorbet
- Wittechocolade panna cotta, 12€
appelsien koekje, koffiesorbet
- Selectie van heerlijke kazen 14€
Lunch Menu 42€
Elke dag volgens de markt.
MENU DU CHEF 50€ pp
Voorgerechten
Belgische witte asperges, peterselie coulis (+5€)
Of
Risotto met erwten, guanciale en Pecorino met truffel
Gerechten
Zalmforel, waterbonen, ratte aardappelen, daslook coulis (+5€)
Of
Hoeve varkensfilet met kruiden, zoete uien, chorizo, pak-soï, wortelen met gember
Nagerechten
Bladerdeeggebak met chocolade, appelsien sorbet, kokosnoot sorbet
Of
Gariguette aardbeien, vanille roompje, pimpernoot, koffie ijsroom