De kaart
Voorgerechten
-
Zalm tartaar met citrus vruchten, 20€
rucolapesto
-
Bloemkoolcreme met lichte kerrie, 22€
tempura van gambas
-
Gebakken eendelever, 22€
dadels en peer, jus met porto en oude balsamico
-
Ravioli van selder met salie, 18€
parmezaanemulsie
-
Gebakken Sint Jacobs noten, 24€
gepocheerde hoeve ei, paksoi met knoflook, gember
Hoofdgerechten
-
Ossenhaas, gekonfijte sjalot, 42€
oesterzwam, gratin van aardappelen met Pecorino
-
Zeetong filets meunière, 44€
artisjokken, olijven, tomaten, gerooktepaling, citroenboter
-
Skreïfilet 38€
spruitjes, linzen, beurre blancsaus met wit bier
-
Beer-braised veal cheek, 32€
turnip, carrot, brussels sprout, rigatoni
-
Zoals een risotto, 22€
Fregola Sarda, gekonfijte aubergines, venkel, courgettes, basilicum
Nagerechten
-
Wentelteefje met gekarameliseerde appelen, 12€
Granny Smith sorbet
-
Parfait glacé met Grand-Marnier, 12€
sinaasappelsorbet met verse munt
-
Pavlova met citroen, 12€
kiwi sorbet
-
Wittechocolade panna cotta, 12€
appelsien koekje, koffiesorbet
-
Selectie van heerlijke kazen 14€
Lunch Menu 42€
Elke dag volgens de markt.
MENU DU CHEF 50€ pp
Voorgerechten
Gebakken Sint Jacobs noten, gepocheerde hoeve ei, paksoï met knoflook, gember (+5€)
Of
Zalm tartaar met citrus vruchten, rucolapesto
Gerechten
Zeetong filets meunière, artisjokken, olijven, tomaten, gerooktepaling, citroenboter (+5€)
Of
Gestoofde kalfswang met bier, rapen, wortelen, spruitjes, rigatoni
Nagerechten
Pavlova met citroen, kiwisorbet
Of
Wittechocolade panna cotta, appelsien koekje, koffiesorbet